Ons geheim achter de perfecte uitvoering van uw plafond- en wandafwerking

Onze reputatie in Venlo en omstreken als kwaliteitsstucadoor hebben we onder andere verdiend door onze heldere werkwijze.


Niets is zo belangrijk als een goede voorbereiding en een schone werkomgeving. We nemen het schema voor de dag door, zodat we niet voor verrassingen komen te staan. En we zoeken de benodigde materialen uit, in de juiste hoeveelheden. Hierdoor voorkomen we rommel en hebben we geen extra ritjes voor materiaal nodig. Een schone werkplek is een veilige werkplek en daar heeft u ook plezier van. Wij zijn er ook trots op dat al onze relaties positief verrast zijn door de orde en netheid waarmee wij een project aanvangen en opleveren. Voordat we voor de laatste keer vertrekken, zorgen we ervoor dat alles weer spic en span is. U kunt genieten van een zorgvuldig afgewerkt(e) muur en plafond.

Materiaal en gereedschap

Wij hebben alle benodigde materialen in eigen beheer en nemen alleen mee wat we nodig hebben. Uw woning staat dus niet vol met overbodige gereedschapskoffers, emmers en andere spullen die steeds heen en weer geschoven worden.

Per opdracht gebruiken wij het materiaal dat het beste bij de gekozen stuctechniek past.
Denkt u bij decoratieve stucwerkzaamheden aan:
  • Spaantechniek
  • Sponstechniek 
  • Venetiaans sierpleisterwerk
  • Betonlook

Enige voorbeelden vindt u onderaan deze pagina.

Voorbeelden van ons stucwerk

Ervaringen