Referenties, Stucadoorsbedrijf Linssen Venlo

Linssen Stucadoorsbedrijf uit Venlo laat u aan het woord

Als wij zelf vertellen wat ons motiveert en hoe belangrijk wij het vinden dat onze klanten tevreden zijn... dan zegt u waarschijnlijk; ´Jaja, dat zeggen ze allemaal´.

Daarom laten we op deze pagina u als opdrachtgever aan het woord, Lees de reacties naar aanleiding van afgeronde projecten en de ervaringen met Linssen Stucadoorsbedrijf uit Venlo.

Marc Overes over Linssen Stucadoorsbedrijf

Wij hadden laatst een idee voor een Italiaans gestucte wand in de woonkamer. Daarop hebben we een aantal stukadoors een offerte laten maken.

Bij
Linssen Stucadoorsbedrijf hadden we meteen een goed gevoel, zij dachten goed met ons mee en waren meer met het gewenste resultaat voor ons bezig dan met ´snel een opdracht scoren´! Dus hebben we ons vertrouwen gegeven. En daar hebben we absoluut geen spijt van gekregen.

We zijn niet alleen erg tevreden over het resultaat. We zijn voornamelijk (in positieve zin) verbaasd over de orde en netheid waarmee Linssen stucadoorsbedrijf werkt.

Mijn vrouw zei nog; ´Ik had direct naast de stukadoor kunnen staan strijken. Dat zegt genoeg over de netheid waarmee deze Stukadoor uit Venlo aan de slag gaat.

Marc Overes